Over mij

2015-01-14 21.29.30Ik ben geboren en getogen in Zevenaar en wilde al van jongs af aan dierenarts worden. Toen ik werd uitgeloot voor de studie in Utrecht ben ik naar België uitgeweken, waar ik op 7 juli 2011 ben afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit Gent. In het laatste jaar van de opleiding heb ik een buitenlandstage (Erasmus-stage) gedaan aan de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren (UKG) aan de Universiteit Utrecht.

Nu woon ik samen met mijn man en onze drie katten Ronin, Logan en Kitty in Arnhem. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur.

Direct na mijn afstuderen heb ik verschillende waarnemingen gedaan in meerdere gezelschapsdierenpraktijken waarna ik 2,5 jaar heb gewerkt bij Dierenartsen Dier en Dongen.
Momenteel werk ik bij Dierenkliniek van den Elzen in Zevenaar, waar u mij tegenkomt op maandag- en woensdagmiddag en dinsdag- en donderdagochtend.

Ik ben lid van de KNMvD (de beroepsvereniging van dierenartsen), sta geregistreerd in het CKRD (het kwaliteitsregister voor dierenartsen) en ben vermeld op dierenarts.nl.